Alkuun / Opetus

Kari ja Kitara

TERVETULOA KARIN JA KITARAN MUSIIKKIMAAILMAAN

 OpetusLEGENDA 66MediatYhteydenotto
 
Opetus


Olen opettanut jo usean vuoden ajan akustisen/sähkökitaran soittoa ja olen sitä mieltä, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa hyvä harrastus, jolla voi tuottaa niin itselleen kuin monelle muullekin todella iloa ja nautintoa. Tapanani onkin sanoa, että soittaminen on iloinen asia.
Akustinen kitara on siitä mukava soitin, kun sillä voi soittaa niin monenlaista musiikkia lähes rajattomasti. Nykypäivän iskelmiä, laulelmia, rock and rollia, flamencoa, klassista, ym ym, tai ehkä juttu on vain hiukan vain näppäillä kotioloissa kynttilän palaessa pöydällä, hyvien ystävien myötä. Sähkökitara taas avaa uusia ulottuvuuksia kitaransoittoon. 
Opetusohjelmani käsittää kaiken alusta lähtien. Ensin opitaan nuotit ja sitten voikin jo soitella pieniä melodioita. Sitten opetellaan soinnut ja sen jälkeen voi säestellä omaa tai toisen laulua. Jos osaa laskea neljään, niin siitä se rytmi syntyy.
Loppujenlopuksi soittaminen ei ole vaikeeta………niin vain luullaan.
Kaikki se on itsestämme kiinni. Olen vahvasti sitä mieltä, että kaikkea oppii, jos vaan sitä haluaa….. ja haluaa tarpeeksi paljon.
Henkilö joka jotain soittaa tai laulaa, on aina tervetullut vieras, oli sitten hienot juhlat tai nuotio-ilta.
Sähköbasson soittoa opetan myös mielelläni, onhan se soitin mitä olen kitaran ohessa soittanut ihan yhtä paljon.

Opetan Turun lähellä Vinkkilässä. 

Soitellaan!